Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

27ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΜΜΟ – Μεταφορά Συνεδρίου στην Αθήνα- Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών (E.E.M.M.O),

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

 

Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών

Νέος Τόπος Διεξαγωγής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. ) έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των συμμετεχόντων, παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις και λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν τον δείκτη επικινδυνότητας που αυτή τη στιγμή είναι υψηλός στην πόλη των Ιωαννίνων, αποφάσισε τη μεταφορά του 27ου Πανελληνίου Συνεδρίου  στην Αθήνα με την ήδη ανακοινωμένη υβριδική μορφή στις ίδιες ημερομηνίες διεξαγωγής, 6 έως 8 Νοεμβρίου 2020.  Ο νέος χώρος διεξαγωγής είναι το συνεδριακό ξενοδοχείο Hilton Athens.

Θεωρούμε ότι η επιλογή της Αθήνας αποτελεί την πιο ασφαλή λύση δεδομένων των συνθηκών καθώς ο χώρος διεξαγωγής πληροί και τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η μετάβαση των συμμετεχόντων από την Περιφέρεια πραγματοποιείται με περισσότερες εναλλακτικές και παρ΄όλο που ο βαθμός επικινδυνότητας είναι εξίσου μεγάλος, η πιθανότητα ενός ακόμα lockdown στην πρωτεύουσα είναι ελπίζουμε απομακρυσμένος για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου, το οποίο διαμορφώθηκε με την επίγνωση των δυσχερειών που παρουσιάζονται σήμερα στην άσκηση της ιατρικής και στην ανάγκη για επιστημονική ενημέρωση στον καιρό της πανδημίας, παραμένει το ίδιο.

Η ενεργός συμμετοχή σας τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά είναι σημαντική για εμάς, ειδικά αυτή τη περίοδο που οι συνθήκες μας επιβάλλουν τη λήψη δύσκολων αποφάσεων.

Προσδοκούμε να σας καλωσορίσουμε σε μία ακόμη γόνιμη επιστημονική συνάντηση.

Με εκτίμηση,
Μάκρας Πολυζώης
Ενδοκρινολόγος
Πρόεδρος Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. 2019-2020

 

 

 

Εγγραφή στο Συνέδριο

Στη νέα υβριδική μορφή του συνεδρίου μας, μπορείτε πλέον να παρευρεθείτε είτε με φυσική παρουσία ή μέσω διαδικτυακής παρακολούθησης.

Για οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο συνέδριο προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό είτε φυσικά είτε διαδικτυακά.

 

Εγγραφή Φυσικής Παρουσίας

 

Εγγραφή Διαδικτυακής Παρακολούθησης

 

 

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Για να δείτε το πρόγραμμα μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.27eemmo.gr) είτε να πατήσετε στο παρακάτω σύνδεσμο.

 

Επιστημονικό Πρόγραμμα

 

 

Πληροφορίες για τη διαδικτυακή παρακολούθηση

Με τη νέα υβριδική μορφή το συνέδριο προσφέρει τη δυνατότητα στο σύνεδρο ( φυσικής παρουσίας ή διαδικτυακής) να παρακολουθήσει Online όλες τις εργασίες του συνεδρίου, αλλά και ενδιαφέροντα στιγμιότυπα που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων διαλειμμάτων, όπως διαδικτυακές συνομιλίες τόσο με τους συναδέλφους τους όσο και με τους Χορηγούς / Εκθέτες.

 

 

Διαμονή

Η εταιρεία οργάνωσης CONVIN Α.Ε, έχει εξασφαλίσει ένα σημαντικό αριθμό δωματίων για να εξυπηρετήσει τη διαμονή των συμμετεχόντων ιατρών και συνεργατών σας στο Hilton Athens.

Επίσης, ως ταξιδιωτικό γραφείο, η CONVIN Α.Ε. μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε άλλη τουριστική υπηρεσία τυχόν χρειαστείτε όπως:

  • έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων
  • έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
  • μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο

Παρακαλούμε θερμά όπως ενημερώσετε για τις ανάγκες της εταιρείας σας σε δωμάτια και μετακινήσεις, αποστέλλοντας σχετικό e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]

 

Περισσότερες Πληροφορίες για Διαμονή

 

 

Μέγας Χορηγός

 

 

Εταιρεία Οργάνωσης Συνεδρίου

CONVIN Α.Ε.
Κ. Βάρναλη 29, 15233, Χαλάνδρι
www.convin.gr

 

Στοιχεία επικοινωνίας & Ενημέρωσης Συνεδρίου
[email protected] www.27eemmo.gr

 

 

Επιστολή Χαιρετισμός Προέδρου

Προς Ιατρικό Σύλλογο Χανίων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών (E.E.M.M.O), σας προσκαλεί στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριό της, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, στο ξενοδοχείο “DuLac”, στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2020.

Το συνέδριο έχει σκοπό την υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τα μεταβολικά νοσήματα των οστών.
Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε φέτος στο συνέδριό μας δύο συγγενείς επιστημονικές εταιρείες, το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης και την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, οι οποίες αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και θα αναπτύξουν αντίστοιχα σε δύο στρογγυλές τράπεζες ειδικά θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μεταβολισμό των οστών. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία διεταιρικής ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων, με στόχο πάντα τη σφαιρική ενημέρωση.

Στο συνέδριό μας είναι προσκεκλημένοι διακεκριμένοι Έλληνες ομιλητές καθώς και ερευνητές που δραστηριοποιούνται και στο εξωτερικό, με σκοπό την κατά το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των νεότερων εξελίξεων στα θέματα των μεταβολικών παθήσεων των οστών.

Το συνέδριο, όπως κάθε χρόνο, είναι ανοικτό για την προβολή ερευνητικών εργασιών σχετικών με το γνωστικό αντικείμενο του οστικού μεταβολισμού, σε μορφή  προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων. Η υποβολή κάθε αξιόλογης εργασίας συμβάλλει στην επιτυχία του συνεδρίου μας.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου διαμορφώθηκε με βαθιά επίγνωση των δυσχερειών που παρουσιάζονται σήμερα στην άσκηση της ιατρικής και στην ανάγκη για ενημέρωση στον καιρό της πανδημίας. Ελπίζουμε με τη θεματολογία και τη δομή του επιστημονικού προγράμματος, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη  σας.

Στα πλαίσια της προβολής του συνεδρίου μας θα θέλαμε την ευγενική σας στήριξη αναρτώντας την συνημμένη επιστολή και την αφίσα στην ιστοσελίδα σας με link στο site του συνεδρίου http://www.27eemmo.gr/ καθώς και την προώθηση της ανακοίνωσης στα μέλη του συλλόγου σας.

Προκειμένου να έχετε πληρέστερη ενημέρωση παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.27eemmo.gr.

Σας περιμένουμε στα Ιωάννινα για μία γόνιμη επιστημονική συνάντηση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Μάκρας Πολυζώης
Ενδοκρινολόγος
Πρόεδρος Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. 2019 – 2020