Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρόσκληση Εθελοντών από το Κ.Ι.Φ.Α.Χ

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

Προς το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων

 

Αξιότιμοι κ.κ.

 

Όπως γνωρίζετε το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων (ΚΙΦΑΧ), είναι το προϊόν της συνεργασίας του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο και το Εργατικό Κέντρο Χανίων, που εδώ και τρία χρόνια περίπου παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμια ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ περίθαλψη σε ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

 

Στα τρία χρόνια της λειτουργίας μας, η ροή ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας συνεχώς αυξάνεται, τα περιστατικά που εξυπηρετούνται πολλαπλασιάζονται, οι ανάγκες μεγαλώνουν, ενώ η κατάσταση στην κοινωνία μας δυστυχώς επιδεινώνεται. Παρά τις κατά καιρούς εξαγγελίες, η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας εξακολουθεί για αρκετούς συμπολίτες μας να είναι απαγορευτική, με ότι αυτό συνεπάγεται στους ίδιους και στην κοινωνία.

 

Στo πλαίσιo των αυξανόμενων αυτών αναγκών, το ΚΙΦΑΧ απευθύνεται στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και ειδικά σε γιατρούς ειδικοτήτων και τους προσκαλεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών γιατρών του ΚΙΦΑΧ, να το πλαισιώσουν και να συνεισφέρουν στο έργο του.

 

Οι ενδιαφερόμενοι γιατροί μπορούν να περάσουν ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα ιατρεία του ΚΙΦΑΧ Πλ. Κολοκοτρώνη 10, τηλ. 2821502754.

 

Με τιμή,

 

ΜΗΝΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ

Πρόεδρος ΔΣ του ΚΙΦΑΧ

 

Πρόσκληση εθελοντών ΚΙΦΑΧ