Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: info@ischanion.gr , isx@otenet.gr
Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020

«20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας»

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

parisia20_leafletA_art

parisia20_leafletB_art

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι η Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α) διοργανώνει το «20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Άγιο Νικόλαο, στις 7-10 Μαΐου 2020.

 

Το Συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την European League Against Pain (EuLAP), την ESRA- HELLAS και την Α’ Αναισθησιολογική Κλινική και Κέντρο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με στόχο την ενημέρωση για την Αντιμετώπιση του Πόνου και την Παρηγορική Φροντίδα.

 

Η Επιστημονική Επιτροπή, αποτελούμενη από Ξένους και Έλληνες ιατρούς διεθνούς κύρους, έχει καταρτίσει το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά από Στρογγυλά Τραπέζια, Διαλέξεις, Ελεύθερες Ανακοινώσεις, Δορυφορικά Συμπόσια, Συναντήσεις με Ειδικούς και Κλινικά Φροντιστήρια σχετικά με την αντιμετώπιση του πόνου και της παρηγορητικής αγωγής, πεδία πρωτοποριακά και καινούρια για τον χώρο όχι μόνο των Αναισθησιολόγων αλλά και ιατρών συναφών ειδικοτήτων όπως Παθολόγων-Ογκολόγων, Ακτινοθεραπευτών, Χειρουργών, Ορθοπεδικών, Νευρολόγων, Ψυχιάτρων και Ψυχολόγων. Το Συμπόσιο απευθύνεται επίσης σε νοσηλεύτριες και νοσηλευτές των τμημάτων Αναισθησιολογίας, Κέντρων Πόνου και Παρηγορητικής Αγωγής, ουσιαστικούς και απαραίτητους συνεργάτες του σύγχρονου Αναισθησιολόγου.

 

Ομιλητές, παγκοσμίως αναγνωρισμένοι θα εξασφαλίσουν το υψηλό επίπεδο του Συνεδρίου και υπολογίζουμε ότι ο αριθμός των επιστημόνων που θα λάβουν μέρος, εύκολα θα ξεπεράσει τους 300.

 

Επισυνάπτεται η Πρώτη Ανακοίνωση του Συνεδρίου με την παράκληση να ενημερώσετε τα Μέλη του Συλλόγου σας για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου μας.

 

Ελπίζοντας στη θετική ανταπόκρισή σας, παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου ERA ΕΠΕ (Υπεύθυνη κα Ράνια Λάμπου, Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα, Τηλ: 210 3634944, Fax: 210 3631690, e-mail: info@era.gr) για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

 

Με εκτίμηση

 

Η Πρόεδρος της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής
Αθηνά Βαδαλούκα Ιωάννα Σιαφάκα Μαρία Κοκολάκη
Αν. Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας-

Θεραπείας Πόνου  & Παρηγορικής Αγωγής ΕΚΠΑ

Πρόεδρος ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.

 

Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας

Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Αγωγής ΕΚΠΑ

Διευθύντρια Α’ Αναισθησιολογικής Κλινικής – Κέντρου Πόνου & Παρηγορικής Αγωγής – Αρεταίειο Νοσοκομείο

 

Αναισθησιολόγος

Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος & Ιατρείου Πόνου

Γ.Ν.Α. «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ»

 

 

 

Γραμματεία Συνεδρίουparisia20_leafletA_art