Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

2018 Meeting of the Working group on Obesity, Diabetes and the high-risk patient

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

Πρόγραμμα...

Προς πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου,

Θα σας παρακαλούσαμε να  ενημερώστε τα μέλη του συλλόγου σας και αναρτήστε στην ιστοσελίδα σας το συνέδριο «2018 Meeting of the Working group on Obesity, Diabetes and the highrisk patient» το οποίο διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης (European Society of Hypertension), στις 28 -30 Απριλίου 2018, στους συνεδριακούς χώρους του ξενοδοχείου Blue Lagoon Princess, στη Χαλκιδική.

Στα πλαίσια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν εξαιρετικές διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια με ομιλητές Έλληνες και Ευρωπαίους διεθνούς κύρους, όπως ο γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης και η αντι-Προέδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης και ο Προέδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παχυσαρκίας.

Θα ανακοινωθούν επίσης τα νέα practice Guidelines της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παχυσαρκίας για την αντιμετώπιση της υπέρτασης, της υπερλιπιδαιμίας και του διαβήτη σε παχύσαρκους ασθενείς πρώτη φορά Παγκοσμίως.

Το Συμπόσιο το οποίο είναι επίσημο δορυφορικό συμπόσιο του Πανευρωπαϊκού Συνέδριου της Βαρκελώνης, και το συνέδριο δίνει ένα μόριο για την διατήρηση ή την απόκτηση του τίτλου του κλινικού ειδικού υπέρτασης της Ευρωπαϊκής εταιρείας υπέρτασης.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας επισυνάπτουμε το προκαταρκτικό πρόγραμμα.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Κώτσης,

Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας ΑΠΘ,

Πλατεία Σιντριβανιού 4, 54621, Θεσσαλονίκη

Chairman WG on obesity, diabetes and the high-risk patient, European Society Hypertension