Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: info@ischanion.gr , isx@otenet.gr
Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020

3ο Σεμινάριο Επειγοντολογίας και Εντατικής Θεραπείας στη Μαιευτική

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων
Εάν δεν μπορείτε να δείτε το email πατήστε εδώ

 

3ο Σεμινάριο Επειγοντολογίας και
Εντατικής Θεραπείας στη Μαιευτική
Emergency and Critical Care in Obstetrics Course
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών
Γουδή, Αθήνα

 

 

Τι είναι το ECCO ;

 

Το Σεμινάριο Επείγουσα και Εντατική Θεραπεία στη Μαιευτική καλύπτει τη διαχείριση και πρακτική εξάσκηση μαιευτικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Το Σεμινάριο αυτό αποτελείται αποκλειστικά από workshops για τη χρήση του εξοπλισμού και τη διαχείριση των περιστατικών. Αντιμετωπίζει καταστάσεις που απαιτούν επείγουσα και κρίσιμη φροντίδα όπως σοβαρές αιμορραγίες και επείγουσες χειρουργικές καταστάσεις.

 

Η ενισχυμένη φροντίδα μητρότητας είναι ένα νέο πρότυπο πέρα από τη φυσιολογική φροντίδα μητρότητας για γυναίκες με ιατρικά ή χειρουργικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του τοκετού. Επικεντρώνεται στην έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση της εκάστοτε επείγουσας κατάστασης και στη βελτιστοποίηση της περίθαλψης.

 

 

 

 

 

 

Bασ. Σοφίας 124Β, Αθήνα 11526

Tηλ: +30 2107789211
Φαξ: +30 2107777390
E-mail: info@hsoge.gr

 

Copyright © ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟΥ & ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ

Our mailing address is:
info@hsoge.gr

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης της εταιρείας μας στο νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προτιθέμεθα να συνεχίσουμε να σας αποστέλλουμε δωρεάν τα newsletter της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον newsletter της ΕΕΜΓΕ πατήστε το σύνδεσμο «unsubscribe from this list» .