Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: info@ischanion.gr , isx@otenet.gr
Κυριακή, 31 Μάιος 2020

31o Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο | 16-17/11/2019 | Χανιά

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

31ο Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκρήτιας Παιδιατρικής Εταιρείας, έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την διοργάνωση του 31ου Παγκρήτιου Παιδιατρικού Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στην Αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης», στις 16-17 Νοεμβρίου 2019.
Tο ενδιαφέρον και η αγάπη με την οποία οι Παιδίατροι της Κρήτης αγκαλιάζουν κάθε χρόνο το Συνέδριο μας, το έχουν καταστήσει πλέον θεσμό. Στο επιστημονικό πρόγραμμα έχει επιλεγεί θεματολογία για κλινικά θέματα που διαρκώς ενδιαφέρουν αλλά και για σύγχρονα πεδία της ειδικότητάς μας. Για πρώτη φορά θα υπάρχει δυνατότητα παρουσίασης της ερευνητικής και κλινικής σας δραστηριότητας και σας καλούμε να υποβάλετε τις περιλήψεις των εργασιών κάνοντας εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο. Η ενεργός συμμετοχή σας θα αναδείξει τη δυναμική της Παιδιατρικής μας κοινότητας και θα ενισχύσει τη διαδραστικότητα του συνεδρίου.
Το 31ο Συνέδριο θα λάβει χώρα στα Χανιά, πόλη με μακραίωνη ιστορία, σταυροδρόμι πολιτισμών και ηπείρων, με φυσικές ομορφιές, μοναδική αρχιτεκτονική και πλούσια παράδοση. Η Αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» που θα μας φιλοξενήσει, βρίσκεται στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων, σε ένα ιστορικό κτίριο – γνωστό ως παλιό Τελωνείο – που οικοδομήθηκε στον μεσοπόλεμο και εξελίχθηκε σε έναν σύγχρονο πολυχώρο πολιτισμού. «…αυτό το θέατρο επιθυμώ να το αφιερώσω στους αγώνες για την ελευθερία και την αφοσίωσή μου στην Τέχνη και στη Μουσική» είναι τα λόγια του κορυφαίου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη κατά την τελετή ονοματοδοσίας. Σε αυτόν τον χώρο η τιμητική παρουσία του διεθνούς φήμης αρχιμουσικού Μύρωνα Μιχαηλίδη και των συνεργατών του θα μας προσφέρει ψυχική ανάταση και ισορροπία, σε ένα «ταξίδι» από τον ορθό επιστημονικά λόγο στην αρμονία της μουσικής.
Συνάδελφοι, σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το 31ο Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο, και φιλοδοξούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η Πρόεδρος της ΠΠΕ

Ελευθερία Παπαδοπούλου