Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διαδικτυακή εκδήλωση «Ευρωπαϊκά προγράμματα για την αντιμετώπιση του Καρκίνου»

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων
View in browser
Aγαπητοί συνεργάτες,

 

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) της Κύπρου, Εθνικά Σημεία Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη, σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα «Ευρωπαϊκά Προγράμματα για την αντιμετώπιση του Καρκίνου», την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 (15:00-17:00). Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας).

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για την Αποστολή για τον Καρκίνο, όσο και για το πρόγραμμα για τη δημόσια υγεία EU4Health, και τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προσφέρουν για Έρευνα και Καινοτομία σε θέματα που αφορούν τον Καρκίνο. Επιπρόσθετα, μπορούν να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στην εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Δρ Χριστίνα Κυριακοπούλου και στον κ. Παναγιώτη Βλάχο από το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας. Τέλος, θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες των Εθνικών Σημείων Επαφής της Ελλάδας και της Κύπρου.

 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom στην ελληνική γλώσσα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή εδώ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δρ Κριστίνα Πασκουάλ ([email protected]) και τον Γιώργο Μέγα ([email protected]), Εθνικά Σημεία Επαφής για το Cluster 1 (Health) του Ορίζοντα Ευρώπη.

 

Δηλώστε συμμετοχή

 

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Εστάλη στο [email protected]Λάβατε αυτό το email γιατί έχετε εγγραφεί στη λίστα αποδεκτών των θεματικών ενημερώσεων του ΕΚΤ.

Unsubscribe here