Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παιδιατρικό σεμινάριο Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής ADVANCED PEDIATRIC LIFE SUPPORT COURSE (APLS) στις 22-23 Ιανουαρίου 2022 στο Ηράκλειο.

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .pdf

 

Αγαπητέ  συνάδελφε,

Το  APLS Crete ως επίσημος εκπρόσωπος του ΑDVANCED LIFE SUPPORT GROUP, του Ηνωμένου Βασιλείου, διοργανώνει Παιδιατρικό σεμινάριο Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής ADVANCED PEDIATRIC LIFE SUPPORT COURSE (APLS)  στις 22-23 Ιανουαρίου 2022 στο Ηράκλειο.

To σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς, νοσηλευτές ΤΕ/ΠΕ, υγειονομικούς με ανώτατες σπουδές, μεταπτυχιακά, κλπ. που εμπλέκονται σε διαδικασίες αναζωογόνησης, επείγουσας ιατρικής και βασικής υποστήριξης της ζωής παιδιών και βρεφών. Με την επιτυχή παρακολούθηση του Σεμιναρίου, οι υποψήφιοι καθίστανται διαπιστευμένοι διασώστες  παιδιών (ΑPLS Providers), από το Advanced Life SupportGroup.

Το σεμινάριο θα γίνει δια ζώσης, εφόσον δεν υπάρχουν περιορισμοί λόγω κορωνοϊού και σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που είναι υπό έκδοση από το ALSG.

Το σεμινάριο, μέσω διαδραστικών εκπαιδευτικών τεχνικών, παρέχει εκπαίδευση σε θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για:

 

  • την πρόληψη και αντιμετώπιση της καρδιοαναπνευστικής ανακοπής σε παιδιά και βρέφη
  • την εφαρμογή στρατηγικών αρχικής αντιμετώπισης απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων ή τραυμάτων σε παιδιά και βρέφηΤο Σεμινάριο περιλαμβάνει:
  • Διαλέξεις
  • Σταθμούς εκπαίδευσης πρακτικών δεξιοτήτων
  • Φροντιστήρια
  • Διδασκαλία και συμμετοχή σε εικονικά σενάρια κλινικών περιστατικώνΗ προετοιμασία για την παρακολούθηση του σεμιναρίου περιλαμβάνει
  1. Την μελέτη του συγγράμματος του APLS
  2. Την ολοκλήρωση των e-modules, τουλάχιστον 48 ώρες πριν την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

 

Η ολοκλήρωση του σεμιναρίου περιλαμβάνει την παρακολούθηση και των 2 ημερών του σεμιναρίου.

 

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 300 ευρώ (ένα μέρος του κόστους είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας «Aντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος»). 

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι έως 24 άτομα, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής και να την επιστρέψετε με e-mail στη γραμματέα του σεμιναρίου.

 

 

Αικατερίνη Χατζημιχάλη

Course  Director

 

Julieta Perez

Μ.Ε.Θ. ΠΑΙΔΩΝ 

Πα.Γ.Ν.Η.

Τηλ. 2810-392119

Φαξ 2810-392652