Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πρόσκληση – Πρόγραμμα | Ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE-MEDEA | Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, στις 6:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, Αίθουσα «Πειραματική Σκηνή»

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

προσκληση AND PROGRAMMA

 

Η Παιδιατρική και Καρδιολογική Κλινική  της Ιατρικής Σχολής  και το Εργαστήριο Περιβαλλοντικών Χημικών Διεργασιών -ΕΠΕΧΗΔΙ- του τμήματος Χημείας, του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα στην Κύπρο και το Ισραήλ ολοκληρώνουν το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE+ MEDEA (Επιστημονικά Υπεύθυνος για την ΚρήτηΕλλάδα καθηγ κ Μ. Γαλανάκης) με θέμα «Μείωση των Επιδράσεων των Καταιγίδων Σκόνης της Ερήμου στην Υγεία, Υιοθετώντας Στρατηγικές Μείωσης της Έκθεσης» . Σκοπός του προγράμματος ήτανε  να εξετάσει αν η υιοθέτηση απλών και εύκολα εφαρμόσιμων πρακτικών μπορεί να προφυλάξει ευπαθείς από τις συνέπειες της σκόνης της ερήμου στην υγεία τους.

Σε  μια  μικρή, ανοιχτή γιορτή που θα γίνει, την ερχόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη  8 Ιουνίου 2022 στις  6:00 μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου Αίθουσα «Πειραματική Σκηνή», θα δούμε τα  αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής.

 

Επισυνάπτεται η αντίστοιχη πρόσκληση και το πρόγραμμα.

 

Θα είναι χαρά και τιμή η παρουσία σας.