ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο 1ο ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΓΚΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ  με ζωντανή μετάδοση χειρουργείων στη Ρόδο στις 11-13  Μαΐου του 2018 στο  Rodos Palace Hotel.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις θα λάβουν χώρα το Σάββατο 12/05/2018 στα γενικά χειρουργεία της EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στην περιοχή Κοσκινού Ρόδου και θα γίνει ζωντανή αναμετάδοσή τους στην αίθουσα Νεφέλη του Rodos Palace Hotel.

Την Παρασκευή 11/05/2018 θα γίνει προεγχειρητική συζήτηση και σχεδιασμός των περιστατικών και συζήτηση αντιμετώπισης των χειρουργικών επιπλοκών στην Ογκοπλαστική Χειρουργική του Μαστού (Master of Disaster Course). Την Παρασκευή 11/05/2018,  το απόγευμα του Σαββάτου  12/05/2018  και την Κυριακή 13/5/2018 θα  υπάρχουν στοχευμένες ομιλίες που αφορούν  στα νεότερα δεδομένα στην ορθή  χειρουργική – πλαστική αποκατάσταση και περαιτέρω αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού.

Τα περιστατικά που θα διεξαχθούν χειρουργικά θα είναι από απλά και καθημερινά ως σύνθετα και δύσκολα τεχνικά και συγκεκριμένα: Διάφορες τεχνικές μείωσης και ανόρθωσης μαστών, η δύσκολη αισθητικά Τεταρτεκτομή, η τεχνική του Λεμφαδένα Φρουρού, η σωστή επιλογή χειρουργικής τεχνικής αποκατάστασης μετά από Μαστεκτομή με αυτόλογους  μυοδερματικούς κρημνούς ή προθέματα σιλικόνης, η δημιουργία Νεοθηλής με μεταμόσχευση δέρματος, η αυξητική μαστών με την τεχνική μεταφοράς λίπους  lipofilling (Master Class Oncoplastic Breat Surgery Course)

Στόχος του συνεδρίου μας είναι η ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην άρτια  χειρουργική αντιμετώπιση του Καρκίνου  του Μαστού και χημειοθεραπεία, ανοσοθεραπεία, ορμονοθεραπεία,  ακτινοθεραπεία και γενετική, καθώς και στις νεότερες θεραπείες στον καρκίνο του μαστού.

Η επιστημονική επιτροπή επιμελήθηκε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια,  διαλέξεις, επιστημονικά συμπόσια  και άμεσες, ενεργές παρεμβάσεις, ερωτήσεις και σχολιασμούς των live χειρουργείων με διακεκριμένους Έλληνες και Γερμανούς ομιλητές, που σκοπό έχουν να παρουσιάσουν καινοτόμα θέματα και ότι νεότερο στη χειρουργική και συστηματική θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Σας περιμένουμε στην όμορφη, ανοιξιάτικη Ρόδο στις 11-13 Μαΐου 2018 για ένα εποικοδομητικό, διαδραστικό σεμινάριο  πάνω στις νεότερες χειρουργικές τεχνικές και θεραπείες του καρκίνου του μαστού. Στόχος μας: πρωτοπορία, έμπνευση, υψηλή Ιατρική, ποιότητα υπηρεσιών, ομορφιά, επιστημονική συνεργασία εναντίον του καρκίνου του μαστού.

Η επιστήμη στην κορυφή.

 

Δρ Ειρήνη Αγγελίδου-Χαιρέτη

Γυναικολόγος Ογκολόγος-Χειρουργός Μαστού

Διευθύντρια Μονάδας  Μαστού  EUROMEDICA

Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου

Professor Dr.med. Sherko Kuemmel

Gynaccologist Ongologist-Breast Surgeon

Chairmain of the Breast Unit, Cancer

Center Essen Germany

Event Location

HOTEL RODOS PALACE

ΡΟΔΟΣ ΙΞΙΑ ΛΕΩΦ. ΗΡΑΚΛΕΙΔΩ

+30 2810 223356

[email protected]

Get direction

Δεδομένα χάρτη
©2018 Δεδομένα χάρτη Google
Δεδομένα χάρτη©2018 Δεδομένα χάρτη Google
©2018 Δεδομένα χάρτη Google
Χάρτης
Δορυφόρος