Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Διεθνές Συνέδριο “Ιατρική, Δίκαιο και Διαδίκτυο”

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

Αξιότιμη κυρία/ Αξιότιμε κύριε,

Σας επισυνάπω νέα ανακοίνωση με link του Εργαστηρίου Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής ΑΠΘ σχετικά με το Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Ιατρική, Δίκαιο και Διαδίκτυο» στη Θεσσαλονίκη, στις 4-6 Μαΐου 2017 και παρακαλώ για την ενημέρωση των μελών σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω όπου άλλου μέσου κρίνετε πρόσφορο εσείς.

Σας ευχαριστώ θερμά και παραμένω στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις.

Για το Εργαστήριο

Μαριάννα Βασιλείου

Δικηγόρος – Υποψ. Δρ. Ιατρικής “Το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνουν Διεθνές Συνέδριο, με θέμα: «Ιατρική, Δίκαιο και Διαδίκτυο», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, από τις 4 ως τις 6 Μαΐου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς ( Κατούνη 12 – 14).

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και όλες οι ενδιαφερόμενες να συμμετέχουν με ανακοίνωση ή με poster. Η σχετική προθεσμία λήγει στις 15 Δεκμεβρίου 2016.

Ας σημειωθεί δε ότι στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο θα χορηγηθούν 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME – CPD Credits).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://medlawlab.web.auth.gr/news/14 και στην Facebook page https://www.facebook.com/Medlawlabauth/?fref=ts