Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Επαγγελματικές ευκαιρείες για Δερματολόγους στη Γαλλία

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

Είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας πορεία; Η Γαλλία αναζητά εξειδικευμένους ιατρούς όπως εσείς για θέσεις εργασίας στον ιατρικό τομέα. Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι υπάρχουν ανοικτές θέσεις για Οδοντιάτρους και Δερματολόγους στη χώρα μας με ελκυστικές αποδοχές.

Για τους Δερματολόγους, η Γαλλία προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες εργασίας στον δημόσιο τομέα, με αποδοχές που κυμαίνονται από 5500 έως 6000 ευρώ το μήνα. Εάν προτιμάτε τον ιδιωτικό τομέα, μπορείτε να αναμένετε ακόμα υψηλότερες αποδοχές, κυμαίνονται από 6500 έως 8000 ευρώ το μήνα. Αυτό σας προσφέρει την ευκαιρία να επιλέξετε το περιβάλλον εργασίας που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές σας προτιμήσεις και στόχους.

Για τους Οδοντίατρους, οι αποδοχές ξεκινούν από 2000 ευρώ την εβδομάδα, προσφέροντας σας μια σταθερή και ανταγωνιστική βάση για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Επιπλέον, η Γαλλία προσφέρει ένα πλούσιο περιβάλλον για την πρακτική σας, με πρόσβαση σε σύγχρονα ιατρικά εργαστήρια και εξειδικευμένα εργαλεία.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η Γαλλία προσφέρει επίσης μια εξαιρετική ποιότητα ζωής, με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, υψηλό επίπεδο υγειονομικής περίθαλψης και πολλές δυνατότητες αναψυχής.

Αν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε αυτές τις ευκαιρίες και να συμβάλετε στην υγεία των πολιτών της Γαλλίας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων.

Ελάτε στη Γαλλία και γίνετε μέρος μιας εξαιρετικής ιατρικής κοινότητας που στοχεύει στην υγεία και την ευημερία των ανθρώπων!

Επικοινωνία: [[email protected]]

Με εκτίμηση,

Iasonas MEIDANIS [email protected]

CHARGE DE RECRUTEMENT

175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE

+33 185 090 956

www.atrixinternational.com