Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ετήσιο Συνέδριο από την European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

Η EUROPEAN SOCIETY OF GASTROINTESTINAL AND ABDOMINAL RADIOLOGY διοργανώνει το Ετήσιο Συνέδριο της στην Ελλάδα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2017. Το Συνέδριο αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology (ESGAR). Αξίζει δε να σημειωθεί ότι από το έτος 1990 έως και σήμερα η πορεία του Συνεδρίου είναι ανοδική τόσο από πλευράς συμμετοχών όσο και από πλευράς επιστημονικών ανακοινώσεων.

Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχημένη παράδοση των προηγούμενων διοργανώσεων και στην Ελλάδα. Έχει καταρτιστεί ένα περιεκτικό 4ήμερο επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου και ενδιαφέροντος, με ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες. Πολλές μάλιστα από τις συνεδρίες θα διεξαχθούν σε συνεργασία με επιστημονικές εταιρείες όπως το EUROPEAN SOCIETY OF UROGENITAL RADIOLOGY (ESUR), το EUROPEAN SOCIETY OF DIGESTIVE ONCOLOGY (ESDO), το EUROPEAN ASSOCIATION FOR THE STUDY OF THE LIVER (EASL) και το EUROPEAN ORGANISATION FOR RESEARCH AND TREATMENT OF CANCER (EORTC).

Η επιτυχία του Συνεδρίου θα εξαρτηθεί όχι μόνο από το υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα αλλά και από τη δική σας ενεργό συμμετοχή.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ειδικής προσφοράς για την εγγραφή Ειδικευόμενων,  που εργάζονται και διαμένουν στην Ελλάδα 50% έκπτωση στο αρχικό κόστος εγγραφής!

Το δικαίωμα συμμετοχής διαμορφώθηκε ως ακολούθως ειδικά για τους Έλληνες Ειδικευόμενους και θα ισχύσει μέχρι τις 9 Ιουνίου 2017.

  • Μέλη ESGAR        =>    Ειδικευόμενοι EUR 115.00
  • Μη Μέλη ESGAR   =>    Ειδικευόμενοι EUR 165.00

Εγγραφές με μειωμένο κόστος μπορούν να πραγματοποιηθούν με την αποστολή email στο [email protected]

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου. Συγκεκριμένα, οι ειδικευόμενοι ιατροί οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση από τον διευθυντή της Κλινικής ή του Νοσοκομείου όπου ασκούν την ειδικότητά τους.

Σε περίπτωση αδυναμίας να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας μέσω της European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology (ESGAR), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την PRC Congress & Travel στο [email protected] προκειμένου να διευκολύνουμε τη διαδικασία καταβολής του δικαιώματος συμμετοχής σας.

Προσβλέπουμε στη παρουσία σας στο ESGAR Meeting 2017.