Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Θέσεις εργασίας στα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω της εταιρείας RIG Locums.

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

RIG Locums  θέσεις εργασίας

Οφθαλμίατροι

Ογκολογίας

 

RIG Locums –  εταιρεία εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού για locum θέσεις σε κρατικά νοσοκομεία της Αγγλίας. Είμαι σίγουρος πως ήδη γνωρίζετε πως οι locum θέσεις προσφέρουν ανταγωνιστικά υψηλές χρηματικές απολαβές συγκριτικά με τις μόνιμες θέσεις. Χιλιάδες γιατροί έχουν βρει θέσεις εργασίας στα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω της εταιρείας RIG Locums.

Τα τελευταία 5 χρόνια η εταιρεία έχει βοηθήσει γιατρούς από χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, να κατακτήσουν επαγγελματική εμπειρία σε ένα από τα κρατικά νοσοκομεία της Αγγλίας.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω ως προς τη δημοσίευση ή την προώθηση της συνημμένης βασικής αγγελίας στα Ελληνικά σε ενδιαφερόμενα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου των Χανίων.

 Τέλος θα ήθελα να σας παρακαλέσω εάν θα μπορούσατε να μου υποδείξετε έναν τρόπο να έρθω σε επαφή με τα μέλη σας, δηλαδή ιδανικά με Eλληνες γιατρούς που έχουν την αδεια από το GMC (General Medical Council) και θα ήθελαν να τοποθετηθούν σε locum positions σε διάφορα NHS Trusts της Αγγλίας. Πιστεύω πως καθώς διανύουμε δυσκολες περιόδους κρίσης, είναι συνετό και θετικό οι ομογενείς να αλληλουποστηριζομαστε. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως η RIG Locums έχει αποκλειστικότητα σε θέσεις εργασίας locum του NHS για όλες τις ειδικότητες και ιατρικούς κλάδους.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και για την αποστολή του βιογραφικού χρησιμοποιήστε το [email protected]

Με εκτίμηση, Γιάννης Μαλαβάκης International Recruitment Advisor

 RIG Locums Limited

We are a framework agency on the CCS and HTE Frameworks

 

TEL          :               0800 690 6044

FAX         :               0800 690 6045   

EMAIL    :               [email protected]

WEB        :               www.riglocums.com