Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Προσυνεδριακό Σεμινάριο «Άμεση Υποστήριξη της Ζωής» («Immediate Life Support»-ILS) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council), 24 Απριλίου 2024

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

Στο πλαίσιο του επετειακού 50ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, ως προσυνεδριακή εκδήλωση, το διεθνώς πιστοποιημένο Σεμινάριο «Άμεση Υποστήριξη της Ζωής» («Immediate Life Support»-ILS) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council).
Το σεμινάριο εντάσσεται στο πρόγραμμα «Εκπαίδευση επί της Εντατικής» της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας που υποστηρίζεται πλήρως από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέσω του Ιδρύματος ΘΩΡΑΞ και πραγματοποιείται στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ATT Center (Σωρού 35, Μαρούσι, 15125). Πατήστε εδώ για τον χάρτη

  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 28 άτομα.
  • Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες σε βασικές δεξιότητες απαραίτητες για τη φροντίδα βαρέως πασχόντων και θυμάτων καρδιακής ανακοπής, μέσω διαλέξεων και συνεδριών πρακτικής άσκησης.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν γιατροί και νοσηλευτές που ενδέχεται να περιθάλψουν αυτές τις κατηγορίες ασθενών.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι η έγκαιρη λήψη και μελέτη του εκπαιδευτικού υλικού από τους εκπαιδευόμενους, πριν  από την έναρξή του, όπως αυτό καθορίζεται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC). Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να  σταλούν μέχρι και την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 στο e-mail: [email protected], με τη συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε ΕΔΩ.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών θα ενημερώσει τους υποψήφιους εκπαιδευόμενους  που έχουν προκριθεί να το παρακολουθήσουν.
  • Ενδεικτικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Σεμιναρίου θα βρείτε ΕΔΩ

Πληροφορίες

Γραμματεία Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών

Διεύθυνση: Μαιάνδρου 23, 115 28 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-7211845
Email: [email protected] , [email protected]
www.mednet.gr