Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων* και του πολιτιστικού συλλόγου του Κοντομαρί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε στις 18:00μ.μ.

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας προσκαλούμε στην συνάντηση η οποία είναι μια συνεργασία του Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων* και του πολιτιστικού συλλόγου του Κοντομαρί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε στις 18:00μ.μ.

 

Πιο συγκεκριμένα, η συνάντηση μας περιλαμβάνει την επιστημονική τοποθέτηση των ψυχολόγων Κατερίνα Σουρλατζή και Εύη Αδαμοπούλου, γύρω από τα σημερινά κοινωνικά και ψυχικά προβλήματα, εστιάζοντας στο τι μπορούμε να κάνουμε ως τοπικές κοινωνίες. Εν συνεχεία, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των σκοπών της ομάδας ΄΄Δίκτυο Δράσης΄΄ από τους Σταύρο Κιούση και Αντώνη Ακρωτηριανάκη, ενώ στο τέλος θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση για τις επικείμενες κοινές δράσεις.

 

Στο παρόν email  θα βρείτε συνημμένα το Δελτίο Τύπου καθώς και την αφίσα της εκδήλωσης.

 

 

*Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας είναι ένα πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υποστηρίζει ανθρώπους με προβλήματα εξάρτησης (από αλκοόλ, παράνομες ουσίες, τυχερά παιχνίδια, εφαρμογές του διαδικτύου) και τους συγγενείς τους. Χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. και οι υπηρεσίες που παρέχει είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε εκεί

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για κάθε σας ενέργεια.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Σουρλατζή ,
Ψυχολόγος,  MSc,
Υπεύθυνη Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων

 

————————————————————————–
Α.Π.Θ. – Τμήμα Ψυχολογίας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
Με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Υγείας και τη συνεργασία του Ο.ΚΑ.ΝΑ.
Τσουδερών 73
Τ: 2821023432

Fb: Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας

https://www.selfhelp.gr/