Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση στη Παθολογία (12 & 13 Απριλίου 2024)

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας (ΕΕΕΠ) είναι από τις πλέον ιστορικές και σημαντικές Ιατρικές Εταιρείες, καθώς από το 1987 είναι η Επιστημονική Εταιρεία με σταθερή και συνεπή επιστημονική, εκπαιδευτική και επιμορφωτική παρουσία, προς όφελος των συναδέλφων παθολόγων και της Ιατρικής κοινότητας γενικότερα.

Η ΕΕΕΠ, σε συνεργασία τις Παθολογικές Κλινικές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων και του Δήμου Ιωαννιτών, θα πραγματοποιήσει την Εκπαιδευτική Διημερίδα με θέμα «Συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην Παθολογία: Τεκμηριωμένες απαντήσεις σε ερωτήματα της καθημερινής κλινικής πράξης» στα Ιωάννινα. Η Επιστημονική Εκδήλωση θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων.

Σκοπός της Διημερίδας είναι η ενημέρωση των συναδέλφων Παθολόγων και των Ιατρών των συναφών ειδικοτήτων σε θέματα καθημερινής πρακτικής τόσο στο νοσοκομειακό όσο και στο εξωνοσοκομειακό περιβάλλον. Στην Επιστημονική Εκδήλωση συμμετέχουν πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Στη συνάντηση αυτή, θα δοθεί η ευκαιρία ανάπτυξης επίκαιρων θεμάτων που προβληματίζουν την επιστημονική κοινότητα αλλά και εκπαιδευτικών συζητήσεων με παρουσίαση περιστατικών και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη Διημερίδα στις 12 – 13 Απριλίου 2024 με φυσική παρουσία, ευελπιστώντας να ευοδωθεί ο στόχος της, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και η εκδήλωση αυτή να συμβάλει στη βελτίωση της διαγνωστικής και θεραπευτικής προσέγγισης των ασθενών.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΕΕΠ

Νικόλαος Τεντολούρης

Καθηγητής Παθολογίας

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Επιστημονικής Εκδήλωσης